DJEČJA STOMATOLOGIJA

Tu smo za vas, već od prvog zubića.

Rad s djecom traži poseban pristup. Prvi posjet djeteta stomatologu trebalo bi planirati što ranije, prilikom nicanja prvih mliječnih zubi. Zdravlje mliječnih zubi je izrazito bitno jer oni čuvaju mjesto trajnim zubima i prilikom izbijanja trajnog zuba usmjeravaju njegov rast, a ujedno potiču i pravilan razvoj čeljusti.

Preventivna stomatologija osigurava lijep i zdrav osmijeh a ujedno lakšu socijalizaciju malog pacijenta u zubnoj ordinaciji. Ujedno, ranim posjetima stomatologu na vrijeme se može prepoznati ortodontska nepravilnost u najranijoj dobi djeteta.

Kod prvog dolaska djeteta u stomatološko ordinaciju treba uključivati upoznavanje sa stomatologom, ordinacijom, instrumentima, bez zahvata koji bi mogao izazvati ”strah od stomatologa”.

Za vrijeme prvog susreta treba opuštenijim pristupom priviknuti dijete na pozitivnu atmosferu u ordinaciji, te mu dati do znanja da se ništa loše ili bolno neće dogoditi. Kad dijete stekne povjerenje u stomatologa, kasnije će samostalno i bez straha sjedati u stomatološku stolacu.

Usluge

KIRURGIJA
Tvrdoglavi zubi? Ne više!
Saznaj više
ENDODONCIJA
Ponekad treba zagrebati površinu da se dođe do uzroka problema.
Saznaj više
PARODONTOLOGIJA
Upala zubnog mesa ili kamenac? Slobodno ih prekrižite!
Saznaj više
TROGRLIC_usluge_ortodoncija_1200x800px
ORTODONCIJA
Vaš osmijeh. Samo još ljepši.
Saznaj više
PROTETIKA
Krunica, most ili navlaka i svi vaši zubi opet su na broju.
Saznaj više

Kontaktirajte nas na broj mobitela 095 385 0919, na mail info@ordinacije-trogrlic.com ili ispunite kontakt formular