Clear Aligner SimplySmile

Ako želite osmijeh iz snova, SimplySmile aligner to će vam omogućiti.

Većina ga ljudi uopće neće primijetiti jer je praktički nevidljiv. Osim što je transparentan, ugodan je za nošenje i lako se skida.

Simplysmile je jedan od najsuvremenijih proizvoda koje stomatološka struka danas može ponuditi. Simplysmile mijenja osmijeh pacijenta vrlo konzervativno, sigurno i diskretno.

Nakon analize vaših otisaka, fotografija i ortopana, u laboratoriju ćemo uz pomoć najsuvremenijih CAD/CAM tehnika, 3D printera i skenera napraviti plan terapije i izraditi prozirne aparatiće (alignere) koji će vas dovesti do osmijeha iz snova.

Prednosti SimplySmile alignera

PROZIRAN

Prozirni su i pomažu vašim zubima da se pomaknu u savršeni položaj bez ikakvih vidljivih elemenata, za razliku od uobičajenih dentalnih aparatića.

MOBILAN

Savršeno odgovaraju vašim zubima i moguće ih je skinuti kad god želite. Neće utjecati na vaše životne navike niti na vašu oralnu higijenu.

EFIKASAN

Garantiraju vam najbolji mogući ishod u kratkom vremenu. Redovnim kontrolnim pregledima osigurava se kvalitetan nadzor nad tijekom terapije.

UDOBAN I BEZBOLAN

Proizvedeni su od specijalne medicinski odobrene plastike koja savršeno prianja na vaše zube. SimplySmile aligneri su ugodni za nošenje i ne uzrokuju bol.

Terapija

Vremenski rok terapije je individualan i sastoji se od određenog broja (faza) prozirnih aparatića (alignera).

Svaka faza traje dva tjedna i svakoj fazi odgovara određeni aligner. Kako mijenjate faze, vaši zubi se postepeno pomiču u željeni položaj. Efikasnost terapije je usko vezana s nošenjem pojedinog alignera 20 sati dnevno. Alignere pritom možete skinuti u bilo kojem trenutku. Na kraju terapije imat ćete osmijeh kakav ste oduvijek željeli.

NOSITE ga svaki dan po 20 sati, tijekom dana i za vrijeme spavanja.
NE NOSITE ga kad jedete, prilikom pranja zuba i prema vlastitoj potrebi.

Uz pridržavanje ovih jednostavnih pravila, u većini slučajeva ravne zube i potpuno novi osmijeh imat ćete za samo par mjeseci.

Cijene SimplySmile alignera možete pronaći na linku.

Kontaktirajte nas na broj mobitela 095 385 0919, mailom info@ordinacije-trogrlic.com ili ispunite kontakt formular